Іноземець добре підготувався, заздалегідь з братом склав маршрут мандрівки, завантажив його у ґаджет.

Він тільки не врахував цілодобове пильне патрулювання українського держрубежу прикордонниками та службовими собаками, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Невідомого помітив учора прикордонний патруль Чопського загону, який ніс службу поблизу населеного пункту Гута Ужгородського району. Іноземець намагався втекти від наряду та сховатися у лісі, проте його розшукали і затримали за допомогою службового собаки прикордонників.

Правопорушник, який назвався громадянином Бангладеш, не мав із собою жодних документів. Іноземець самотужки, як згодом встановили правоохоронці, дістався Закарпаття, склавши попередньо разом з братом маршрут. Нелегал прямував до міста Міхаловце, що у Словаччині, за картами, завантаженими у мобільний пристрій з Інтернету.

Затриманого доставили у прикордонний підрозділ для встановлення особи та обставин правопорушення. Рішення у його справі прийматиме суд.

Нагадаємо, у столичному аеропорту "Бориспіль" при спробі вивезення вантажу цінних каменів був затриманий громадянин Китайської Народної Республіки.

Прикордонники рапортують про вилучення у контрабандиста майже 1,5 кілограма бурштину, серед якого виявлено і рідкісний екземпляр. Йдеться про камінь з доісторичною комахою всередині, ціна якого на чорному ринку може становити понад 25 тисяч доларів.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Студентка з Франківщини намагалася прорватися до Словаччини - прикордонники обірвали мрію дівчини про Європу

Також портал «Знай.uа» писав, що Українка взяла в руки автомат і зустріла кохання на Донбасі: "Цілувалися в окопах"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що На Закарпатті схопили банду з бурштином - везли в Угорщину мішки, напхані мільйонами