Про випадок, який трапився днями на Новій пошті, розповідає uzhgorod.net.ua, написала у соцмережі ужгородка Алла Кохан:

"Нова суперпослуга від Нова Пошта! Настільки сильно «турбуються» про клієнта, що не щадя живота свого особисто перевіряють, чи, наприклад, свіжі цукерки ви відправляєте.

Відправила у середу, 5 серпня, із відділення №12 в Ужгороді подарунок до Києва до дня народження. Іменинник отримав, не хотів розповідати, але вже ж таки зізнався і скинув фото. Розрізана збоку коробка цукерок «Ужгород» і відповідно добре продегустована. Залишив у київському відділенні №30.

Не соромно Нова Пошта ? Що там пишете у себе на сторінці? Доставка гарних нових? Ну-ну..."

Напів-порожня коробка цукерок на Нова Пошта, фото uzhgorod.net.ua
Напів-порожня коробка цукерок на Нова Пошта, фото uzhgorod.net.ua
Напів-порожня коробка цукерок на Нова Пошта, фото uzhgorod.net.ua

Ужгородці обурюються і коментують прочитане, ділячись своїм гірким досвідом "співпраці".

Популярні новини зараз
Кого з пенсіонерів можуть мобілізувати Різдво та Водохреща: Україна святкуватиме за новими датами Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка За опалення платитимемо менше: українці отримали добрі новини про комуналку перед холодами
Показати ще

"Я якось отримала посилку від мами, за "надійне пакування" якої окремо було сплачено Новій Пошті. Приїхали скляні банки, які оптом замотали у кортон!) Тобто приїхало паперово-огірково-фруктове мєсіво) Були вибачення, компенсація у вигляді промо-кодів безкоштовних на відправку... І пообіцяли знайти і покарати пакувальника. Сподіваюся, він лишився живим)", -написала журналістка Катерина Ірха про випадок, який трапився з нею.

Ще одна користувачка Фейсбук взагалі порадила користувачам соцмережі ретельно слідкувтаи за посилкам.

"Это нормальная тема у них, посылки сбоку незаметно вскрывать и изымать содержимое. Проверяйте при получении обязательно все", - написала Анастасія Зубатова.

Перевіряйте свої посилки, коли щось приймаєте, і одразу робіть фото чи відео.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що В Ужгороді одягли у вишиванки немовлят, народжених на День Незалежності: "Ростіть українцями!"

Також портал «Знай.uа» писав, що В Ужгороді два вандали підстерегли жінку вночі - повернулася додому "гола" і вся в крові

Також портал «Знай.uа» писав, що На Закарпатті бебі-бум, незважаючи на коронавірус - щасливі мами і лялечки в памперсах