В Ужгороді 5-ти немовлятам, які народилися в День Незалежності, подарували вишиванки.

Про це повідомила адміністрація КНП «Ужгородський міський пологовий будинок» Ужгородської міської ради.

У п’ятницю, напередодні Дня Прапора України та Дня Незалежності України, майстрині студії закарпатської традиційної вишивки «Косиця» привезли і передали директору Ужгородського міського пологового будинку вишиванки для немовлят, народжених у День Незалежності.

Майстрині студії «Косиця», скріншот

24 серпня у пологовому будинку з’явилося на світ п’ятеро новонароджених – троє хлопчиків та двоє дівчаток.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Подарунки отримали всі породіллі з рук Директора пологового будинку Олега Онопка та старшої акушерки післяпологового відділення Марини Пешти: Христина із смт Великий Березний, Юля із смт Королево Виноградівського району, Аніко із с. Ракошино Мукачівського району, у яких народилися хлопчики, а також Єва, мешканка м. Ужгорода і Ангеліна із с. Костринська Розтока Великоберезнянського району, які стали мамами дівчаток.

Директор пологового будинку розповів жінкам про авторів вишиванок. Також побажав немовлятам бути здоровими і щасливими, а мамам – виростити достойних своєї Батьківщини громадян і справжніх патріотів України.

Така акція проводиться вперше але дирекція закладу сподівається, що такий захід стане традицією.

Мами малюків передали слова вдячності талановитим майстриням із студії «Косиця».

фото Закарпаття онлайн

фото Закарпаття онлайн

фото Закарпаття онлайн

фото Закарпаття онлайн

фото Закарпаття онлайн

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Кияни стали на коліна на Хрещатику, комок у горлі: "Пам'ятаємо"

Також портал «Знай.uа» писав Україна не продається: обурені люди виступили проти Порошенко та проплаченого мітингу під час Маршу захисників в Києві

Також портал «Знай.uа» писав, що Ніцой підловила Зеленського за дивним вчинком у найважливіший для України момент: "Зроби мені хіп-хоп"