"Тиснява, хаос та антисанітарія": у Сваляві містяни скаржаться на порядки на місцевому ринку. На одній стороні люди торгують продуктами харчування а з іншого знаходиться сміттєзвалище.

Як повідомив Голос Карпат, світлини зроблені на ринку у Сваляві у соцмережі Фейсбук оприлюднив Владимир Цанько.

"Коронавірус??? Ні пройти, ні перейти, вічна тиснява, хаотичне скупчення транспортних засобів, фактично зона ризику. Продукти з тротуару, де перед тим хтось плюнув, видув носа, вийшов з вбиральні, де сміття, порох, антисанітарія з одної сторони ринка, а з іншій стороні - величезне сміттєве звалище на тротуарі і вулиці, вонь, щури та нехарь...", - зазначає чоловік у дописі до світлин.

Нагадаємо, ветеранка української політики, лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко захворіла коронавірусною хворобою COVID-19 і перебуває у важкому стані. Але інфекція також дісталася її близьких, доньки Євгенії і її чоловіка Артура Чечоткіна.

Цю інформацію підтвердив екснардеп Ігор Мосійчук у соціальній мережі Facebook та прессекретарка Юлії Тимошенко Марина Сорока.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Температура тіла у народної депутатки піднялася до 39°C. При цьому залишається невідомим, коли вони підхопили коронавірус та кого з членів родини інфекція вразила першими.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Китайський вірус забрав життя відомого львівського лікаря - зцілював душі і повертав надію

Також портал "Знай.ua" писав, що Відомий медик налякав українців коронавірусним прогнозом, маски не допоможуть: "Найстрашніше почнеться..."

Також портал "Знай.ua" писав Медики нарешті визначилися, чи потрібні дітям маски - батьки будуть засмучені