Подвійна веселка в небі над Ужгородом з'явилася вчора 23 серпня під час дощу. Кадри неповторного природного явища в соцмережі Facebook опублікував В'ячеслав Шпонтак.

Geplaatst door Viacheslav Shpontak op Zondag 23 augustus 2020

Подвійна веселка трапляється нечасто. До цього природного явища ставляться з трепетом, особливо коли на небі з’являється подвійна веселка. Її вважають провісником добрих звісток, приємних подій і добра. У народі кажуть, що бачити веселку – до вдалого вирішення усіх починань та добрих змін у житті. А на подвійну - навіть можна загадувати бажання.

Побачити веселку в небі можна під час дощу, коли крізь хмари пробиваються сонячні промені. Саме в цей час небо осяяне семицветным барвистим мостом. При цьому іноді з’являється відразу два – один яскравий, другий тьмяний.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прикмети говорять про побачену подвійну веселку, як про символ успіху, удачі. Причому тлумачення може стосуватися будь-якої життєвої сфери: роботи, відносин, сім’ї. Це дивовижне явище стає показником того, що смуга невдач закінчилася, і вищі сили посилають нагороду за пережиті неприємності. Настав час для щастя.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Закарпатець замахнувся на лаври Джеймі Олівера і перелякав сусідів з пожежними - "Злегка пересмажив!"

Також портал «Знай.uа» писав, що Новонароджених закарпатців одягнуть у вишиванки просто в пологовому будинку

Також портал «Знай.uа» писав, що Ужгородський священик змінив рясу на камуфляж і відправився на Донбас: "Тут є біси"