Вчора, 19 серпня, вулиці Перечина опинились у воді після рясної зливи.

Негода налетіла у місто напередодні, злива довго не вщухала, припинилась лише над ранок. Та навіть після цього пересуватись містом було важко: вода на дорогах доходила до дверцят машин.

По обіді вода почала поступово сходити. Тим часом синоптики попереджають: наступні декілька днів у тутешніх річках буде суттєвий підйом води. Очикується, що місцеви водойми можуть піднятися на 1,5 метри.

Деталі у відео ТСН, де видно бурхливі води і який повільний рух центральними вулицями міста.

Нагадаємо, температура повітря в Україні залишиться досить високою. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. У більшості регіонів України збережеться спекотна погода. Найспекотніше буде в східних областях нашої країни, тут стовпчики термометрів покажуть до + 34 градусів. Також встановиться спека і в інших регіонах нашої країни. Зокрема, на півдні до + 33, в центрі до +30, а в північних областях України до +32.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Однак на втіху українцям, знемагаючим від спеки, прийдуть дощі. Причому накриє зливами значну частину України. В першу чергу, грозових злив слід очікувати на Заході і півночі нашої країни. Крім того, грозові хмари торкнуться частина центральних і південних областей нашої країни. Дощі пройдуть по лінії від Харківщини до Дніпра, зачепивши Миколаївщину.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Закарпаття затопило після надпотужної зливи - мокрі ноги і зіпсовані зачіски

Також портал «Знай.uа» писав, що Незвичайна ДТП відправила дівчину на скутері в зливну яму, відео

Також портал «Знай.uа» писав, що Закарпатський співак "воскресив" українську Галю, запальний трек надихне українців "носити воду"