Студент Ужгородської музичної школи здобув призове місце на Всеукраїнському конкурсі молодих піаністів. Детальніше про досягнення юного музиканта розповідає Ужгородський музичний коледж імені Д. Є. Задора в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно в Одесі пройшов 3-й Всеукраїнський конкурс молодих піаністів пам'яті Серафими Могилевської, який через довгий час провели не дистанційно, а наживо. У ньому взяв участь студент 2 курсу Ужгородського музичного коледжу Олександр Лучков.

Ужгородець взяв призове місце на Всеукраїнському конкурсі піаністів / фото: Ужгородський музичний коледж

Завдяки своїм відмінним знанням і володінню музичним інструментом, юному піаністу вдалося зайняти друге місце. Високопоставлені члени журі оцінили виступ Олександра по вищому розряду. На конкурсі хлопець представляв Закарпатську фортепіанну школу, а також Ужгородський музичний коледж.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Викладачі та адміністрація коледжу побажала Олександру не зупинятися на досягнутому і сміливо йти до перемог. Користувачі мережі та колишні викладачі юного піаніста також привітали його з таким досягненням.

Ужгородець взяв призове місце на Всеукраїнському конкурсі піаністів / фото: Ужгородський музичний коледж

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Ужгороді відрили перший у місті мурал.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Ужгороді вперше презентували фільм про гуцульську моду та самобутню культуру Закарпаття.

Також Знай.иа писав, що до Мукачева Закарпатської області прилетіло незвичайне послання для однієї дівчини.