На Закарпатті рідні та правохоронці розшукують жінку, яка вийшла з Тячівської районної лікарні й зникла у невідомому напрямку.

Про це повідомляє “ПЕРШИЙ.com.ua”.

Наразі працівники Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області встановлюють місцезнаходження громадянки Сабадош Анни Петрівни, 1953 року народження, мешканки села Сокирниця, яка 15 серпня 2020 року пішла із Тячівської районної лікарні у невідомому напрямку та не повернулася по теперішній час.

Місцезнаходження жінки наразі невідоме.

Поліція просить усіх, кому відоме місцезнаходження пенсіонерки, звернутися на лінію «102».

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я зниклої.

Нагадаємо, на Буковині зникла літня жінка. Рідні просять допомогти в її пошуках, так як у неї можуть бути провали в пам'яті.

Родичі розповіли, що літня жінка залишила будинок в 23:00 28 липня і до цих пір її ніхто не може знайти. Їм нічого невідомо про її можливе місце знаходження. Вони відзначили, що у неї можуть бути провали в пам'яті.

Прикмети зниклої – зріст 182 см, худорлява статура, на обличчі їй синці від падіння. Найімовірніше була одягнена в халат червоного кольору з білим горохом і косинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі натрапили на труп зниклої пенсіонерки - літня спека перетворила на мумію

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Буковині 12-річний хлопчик зник з лікарні - мати виплакала всі очі

Також «Знай.uа» писав, що Під Чернівцями зник ставний пенсіонер в окулярах - любить носити піджаки