На Закарпатті горіла Хустська центральна районна лікарня. Про це розповіли в обласному відділенні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Відзначається, що загоряння сталося в суботу, 15 серпня.

Близько полудня рятувальникам зателефонували співробітники лікарні ім. Віцинського, розташованої на вулиці Івана Франка, і повідомили про пожежу.

Рятувальники прибули на місце інциденту вже через п'ять хвилин після отримання виклику. На той час приміщення вже встигло наповнитися щільним, їдким чорним димом.

Співробітникам ДСНС довелося приступати до ліквідації загоряння тільки після того, як були евакуйовані всі знаходилися в лікарні люди – чотири десятки працівників медичного закладу і 160 пацієнтів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Як виявилося, джерелом вогню стала електрощитова, розташована в цокольному поверсі будівлі. Швидше за все, сталося коротке замикання.

В результаті інциденту постраждалих або загиблих немає.

Варто відзначити, Знай писав, що у Чернівцях розгорілася велика пожежа у житловому будинку. З вогнем боролися пожежники, а одна з блогерш зняла відео на тлі палаючої квартири. Вона не просто записала відео з коментарем, а станцювала танець між двох пожежних машин. За нею видно, як пожежники гасять вогонь. Це відео викликало хвилю невдоволення в мережі.

Також Знай писав, що рятувальники не тільки борються з вогнем, а й рятують людей з тварин зі складних ситуацій. Так у Дніпрі кошеня провалилося в 1,5 метрову яму і не могло вибратися звідти. Жителі Дніпра повідомили рятувальникам, що тварина провалилася в глибокий люк і не може самостійно вибратися. Рятувальники з допомогу обладнання дістали кошеня з ями.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові юні вандали "пограли" з сірниками і спалили машину " заради приколу2".