На Закарпатті виявили рідкісну і велику змію, яка занесена до Червоної книги. В Ужгороді жінка виявила ескулапова полоза. Це плазун не отруйна і його не варто боятися. Про це жінка написала на своїй сторінці в Facebook.

Мар'яна Попадинець показала, як виглядає найбільша змія України та Європи – 1,5 метровий полоз Лісовий. Ця рептилія коричнево-зелене забарвлення, а на черевці жовтий. Незважаючи на свою довжину Змія не отруйна. Тому користувачка попросила не вбивати і не лякатися таких плазунів.

Мар'яна розповіла, що ця змія є символом медицини. Саме полоз зображений на професійному знаку медиків – чаші, яку обвиває змія. Також Мар'яна попросила не чіпати цих змій.

Нагадавши, Знай писав, що що на Буковині чоловік став жертвою змії. Вона вкусила 56-річного жителя села Мариничі Путильського району. Плазун напав на нього під час збирання сіна в полі і вкусив за ногу. Медики встигли вчасно надати допомогу.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в селах Хотинського району люди цього літа на своїх дворах неодноразово зустрічали метрових, а то й довших змій. Екологи заспокоюють: їх не варто боятися. А лікарі застерігають: якщо змія вкусила, негайно викликайте швидку!

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській області на жінку напала змія. У Львівській області на жінку напала змія. Про подробиці події розповіли у Львівській облдержадміністрації. 8 серпня, у Львівській області зафіксували напад плазуна на жінку. Постраждалою виявилася 30-річна мешканка села Клименець Сколівського району Львівської області.