11 серпня до поліції надійшла заява про крадіжку алкогольних напоїв з магазину в Берегові. Поліцейські на місці події встановили, що охоронець закладу припинив неправомірні дії покупця, який не розрахувався і намагався непомітно винести з магазину товар.

З’ясувалося, що до кишені чоловік приховав пляшку дороговартісного віскі. Це помітив охоронець, який зупинив крадія та викликала поліцію.

Поліція встановила, що до крадіжки причетний 37-річний житель міста Берегово. Як з’ясувалося, берегівчанин вже кілька разів виносив віскі з магазину, не розрахувавшись за дорогий товар.

Попередні рази чоловік заходив до магазину, брав пляшку віскі та виходив, непомітно приховуючи неоплачений товар у кишені. Про це, зокрема, свідчать записи на відеокамерах магазину.

За фактом крадіжки поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як і нформує відділ комунікації поліції Закарпатської області, у справі триває досудове розслідування, під час якого поліцейські встановлять усі обставини інциденту.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Буковині дворічний малюк підняв на вуха копів і односельців - "Пішов гуляти в ліс"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Києві спіймали серійного викрадача автівок - "приробив колеса" двом десяткам крихіток

Також портал «Знай.uа» писав, що На українських пляжах орудують цілі банди злочинців: тримайте речі міцніше