Стало відомо про те, що в Ужгороді відрили перший у місті марал. Велика подія для міста та його культури.

Таким чином, повідомляється, що на відкриття зібралися всі інвестори проекту, які брали участь в його реалізації, а також всіх тих, хто підтримав цю молодіжну ініціативу.

З успішним втіленням ідеї привітав молодь заступник міського голови Василь Гомонай. Він зазначив, що студенти роблять життя Ужгорода набагато кращим.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Художниця Христина Короткова, яка і виконала малюнок на стіні, розповіла про 20-денну роботу зі створення ілюстрації до теми здорового способу життя – зображена спортсменка, яка розсовує важкі плити-перепони на шляху. Посилаючись на гасло мурала "працюй над своєю мрією і перед тобою розступиться доля", додала, що незважаючи на будь-які обставини остаточне рішення завжди за нами.

Новий мурал надихатиме дітей та студентів, які щодня проходитимуть повз цю будівлю. Грандіозне відкриття завершили фотосесією, а також дискотекою під відкритим небом.

Нагадаємо, стало відомо про те, що в київському метрополітені запустили роботу мобільного зв'язку стандарту 4G.

Також Знай.иа писав про те, що в Києві неадекватний водій за кермом автомобіля марки Toyota Land Cruiser влаштував заїзд по пішохідному переходу, проте його спробували зупинити гуляють неподалік діти.

Як повідомляв портал Знай.иа, скульптура Медуза на станції метро "Дніпро" простояла близько доби і розбилася.