Стало відомо про те, що на Закарпатті в центрі Іршави знайшли тіло мертвого чоловіка.

Таким чином, повідомляється, що ще в середу, 12 серпня, в обід перехожі знайшли на площі Народній чоловіка без свідомості.

Вони відразу ж викликали на місце швидку допомогу, яка, приїхавши туди констатувала смерть. Медики викликали співробітників правоохоронних органів, щоб ті зафіксували випадок смерті.

Що саме стало причиною летального результату-поки що невідомо. Це належить лише з'ясувати, і як тільки буде якась інформація у цій справі, прес-служба поліції Закарпатської області дасть коментар.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо. про те, що вбивство, яке сталося в селі Панасівка Коломацького району Харківщини, розкрито. Правоохоронці відшукали нелюдів, які побили чоловіка до смерті і закопали в поле.

Про це повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

Тіло померлого чоловіка зі слідами насильницької смерті було виявлено в полі поблизу села Панасівка Коломацького району 30 Червня.

Через кілька тижнів слідчі знайшли душогубів - ними виявилися два брати-42 і 44 років, які є односельцями загиблого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зникле під Києвом Малятко стало жертвою 15-річного вбивці-посміло сказати " ні"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Хмельницьким озвірілий Ромео до смерті забив незговірливу Джульєтту- " відмовила в інтимі"

Також «Знай.иа " писав, що Киянин сяде на 13 років за вбивство дочки-підлітка- " дорікнула за випивку…"