Стало відомо про те, що на Міжгір'ї місцеві жителі ризикують щодня своїм життям, коли добираються на роботу через кладки.

Таким чином, повідомляється, що мости і дорогі було зіпсовані в місцевості ще в червні, під час сильного потопу. І ось, в селі Лопушне досі це не було відновлено.

Інформаційний портал «Суспільне Закарпаття"пише про те, що жителі села, чиї будинки знаходяться на іншому березі, поставили для переходу через річку дошку, яка виглядає не дуже надійно. А потім, до речі, їм доводиться підніматися по сходах.

Вже другий місяць автомобілі змушені об'їжджати село через шкільний двір.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Водій поїде, першокласник якийсь схопиться під колеса. Хто буде винен? Водій, - сказав житель Лопушного Іван Зейкан. - А у нас дороги немає. Що тут говорити? Влада нічого не робить, вже втретє комісію складають".

Мешканка іншого боку села Анна Бітлян каже, що кожен день їй доводиться переходити через встановлену дошку, а потім ще підніматися по сходах. Вся конструкція виглядає досить небезпечно.

Вже був випадок, коли житель травмувався. Хлопець йшов з велосипедом, і зламав собі ключицю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом ошукана працівниця винесла аптечну касу: "нарахувала собі зарплату"

Як повідомляє портал Знай.ІА Під Харковом дітки влаштували собі шокуючу "розвагу" - розгромили кладовище і змилися по домівках

Також Знай.ІА писав, що Грабіжник-наркоман став героєм анекдоту-порожні кишені, сльози і 8 років за гратами