У Закарпатській області загинув хлопчик ромської національності. Про це розповіли на порталі "Перший кабельний".

Повідомляється, що в озері, яке знаходиться поблизу населеного пункту Берегове в Закарпатській області потонув маленький хлопчик.

Читайте Знай в Google News!

Сім'я загиблого хлопчика живе в ромському таборі і його мама виховує ще сімох дітей. За її словами, вони майже щодня приходять до водойми прати або митися.

Озеро, кадр з репортажу Перший кабельний: YouTube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Того дня вони також прийшли до озера з метою випрати килим. Однак щось пішло не так і дитина потонула на очах у матері.

Небайдужі перехожі витягли дитину з води. Після цього потерпілого відправили в Берегівську ЦРЛ, де його помістили в реанімацію, проте медики не змогли врятувати життя хлопчика.

За фактом смерті дитини в поліції відкрили кримінальну справу за статтею "умисне вбивство" з позначкою"нещасний випадок".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 12 серпня, у річці в селі Кам'янка Глибоцького району виявлено непізнаний труп жінки віком 18-20 років. Всі обставини загибелі дівчини зараз з'ясовують поліцейські.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо про те, що на курорті в Кирилівці, маленьку дитину доставили в реанімацію після купання в басейні. Пірнаючи вона вдихнула велику кількість води.

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині втопився молодий чоловік. Трагедія сталася на очах дружини загиблого.