Стало відомо про те, що жителя Закарпаття, який пішов за ягодами і не повернувся. Бездиханне тіло лежало в лісі.

Таким чином, повідомляється, що зник чоловік четвертого серпня, і тільки у вівторок, 11 числа, його тіло знайшли без будь-яких ознак життя.

Співробітниця ДСНС Закарпаття Наталія Баті говорить про те, що в неділю 9 серпня до співробітників правоохоронних органів звернулися рятувальники з проханням допомогти пошукати в гірській місцевості зниклого.

55-річний чоловік пішов за ягодами в кінці липня, і відразу попередив про те, що його не буде кілька днів. Потім, через деякий час він перестав виходити на зв'язок. До пошуків почали залучати рятувальників із сусідніх місцевостей.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"За словами його рідних, він виходив неодноразово в цю місцевість. Тобто він її знає. 4-го серпня його бачили місцеві жителі у Пилипці. Вони повідомили про це поліцейським. Після того, як були здійснені пошуково-рятувальні роботи, 11 серпня, о 13:30 було знайдено тіло чоловіка, на жаль, без ознак життя", — повідомила Наталія Батир.

На даний момент співробітники поліції катують з'ясувати, що ж стало насправді причиною смерті.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Тіло дівчини не можуть доставити додому: у Таїланді загинула тревел-блогер з України

Також портал " Знай.ІА " писав, що Дійшло і до України: у шестирічної дитини вперше виявили рідкісне захворювання.