Стало відомо про те, що Закарпатську гору Боржава показали з висоти пташиного польоту.

Таким чином, повідомляється, що фотографії були зняті під час польоту на параплані. Опублікував їх на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук учасник змагань, спортсмен з Львівської області Євген Міцкан.

🔥 Близько сорока парапланеристів з різних областей України приїхали позмагатися на Закарпаття. Польоти спортсменів відбуваються на вершині полонини Боржава — горі Гимба, що на Міжгірщині. #НовиниСуспільнеЗакарпаття #suspilnenews

Geplaatst door Суспільне Закарпаття op Woensdag 12 augustus 2020

Загалом, на Міжгір'я приїхали взяти участь у змаганнях близько сорока парапланеристів з різних областей країни.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому, Євген Міцкан завжди на час польоту бере з собою маленьку камеру, щоб зняти неймовірні кадри.

Geplaatst door Евгений Мицкан op Dinsdag 11 augustus 2020

Нагадаємо, що раніше стало відомо про історію, яка потрясла мережу. У Росії в суботу, 22 вересня, на пляжі в Краснодарському краї хлопець з дівчиною стрибали з парашутом. Повідомляється, що вони невдало приземлилися: пара впала на лінію електропередач. Відповідні відео опублікували очевидці події в Youtube.

Як повідомляється, обидва постраждалих отримали електротравми, опіки. Їх доставили в Туапсинську районну лікарню № 2 селища Новомихайлівського. Чоловік перебуває в реанімації.

Нагадавши, у Російській Федерації під Нижньовартовськом сталася страшна трагедія-у 15-річної школярки та її інструктора під час стрибка не розкрився парашут.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", український музикант, колишній соліст групи "ТНМК" Едуард (Діля) Приступа потрапив в аварію з наслідками.

Також портал "Знай.иа", писав, що в Греції розбився літак. Політ був тренувальним. В результаті аварії загинув один пілот, а другий отримав травми