У селі Анталівці Ужгородського району сталася трагедія. За повідомленням правоохоронців, тут застрелився з рушниці чоловік.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Слідчі встановлюють всі обставини події. Проводиться огляд місця події, опитуються свідки.

Призначено службове розслідування. І тільки за його результатами можна буде сказати щось конкретне. Встановлюється, чи було це самогубство, чи трагедія сталася з необережності.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Тернопільщині втопився молодий чоловік. Трагедія сталася на очах дружини загиблого. Про інцидент в поліцію повідомила дружина.

Як з'ясувалося, чоловік і дружина прийшли відпочити на водойму, розташовану в Хоросткові Гусятинського району. Чоловік пішов купатися і потонув.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На місце трагедії виїхала слідчо-оперативна група та рятувальники.

Тіло потонулого чоловіка вдалося знайти тільки наступного дня на дні водойми. Тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що У Бейруті малюк народився через кілька хвилин після вибуху: вибиті вікна, бризки крові і нове життя

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що На Закарпатті власники чотирилапого транспорту "заправляються" просто на газоні - "Коні хочуть їсти!"

Також портал "Знай.ua" писав, що Супрун нагадала про методи захисту від вірусу, однієї маски недостатньо: цей список убезпечить вас і рідних