Стало відомо про те, що СБУ збирається провести на Закарпатті навчання. Як і коли це буде.

Таким чином, повідомляється, що проходити антитерористичні навчання будуть 19-20 серпня в Мукачівському та Березівському районі. У прес-службі підприємства говорять про те, що в тренуваннях візьмуть участь підрозділи СБУ, Збройних сил, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, Держспецзв'язку, а також надзвичайні служби.

Навчання збираються провести в максимально наближених до реальності умовах, з використанням техніки і зброї.

Саме тому, на деяких територіях можливе тимчасове обмеження пересування люде і транспорту, перевірка документів, що доводять особу, а також огляд автомобіля.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В Управлінні СБ України в Закарпатській області просить громадян з розумінням поставитися до можливих незручностей, належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи засвідчують особу.

Нагадаємо, раніше український експерт спрогнозував долю країни після карантину.

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Тернопільщині у небі помітили дивовижне явище після дощу

Також "Знай.иа" повідомляв, що американські бомбардувальники увійшли в повітряний простір України.