Стало відомо про те, що в Словаччині затримали неповнолітніх нелегалів, які йшли через Закарпаття.

Таким чином, повідомляється, що хлопці самі роїм з Лівії. Одного з них після затримання довелося госпіталізувати в лікарню.

Як зазначає видання Korsar Dolny Zemplin з посиланням на прес-секретаря управління прикордонної прикордонної та іноземної поліції Агнесу Коперніца, нелегалів затримали в четвер 6 серпня на українсько-словацькому кордоні біля села Лекаровце в районі Собранця, в четвер розмістили в центрі для дітей та сімей.

При собі документів у них не було , але потім виявилося, що вони громадяни Лівії. Через те, що вони виявилися неповнолітніми, співробітники правоохоронних органів звернулися до управління праці соціальних опорів і сім'ї Собранцев.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вже в п'ятницю, 7 серпня, неповнолітні були розміщені в центр для дітей і сім'ї.

До слова, варто відзначити, що реалія був зроблений тест на коронавіурсную інфекцію, який виявився негативним.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Яремче під жінкою з дітьми провалилася дорога - "Мамо, мені страшно".

Як повідомляв портал Знай.иа , Листи автофіксації порушень ПДР відправляються колишнім власникам-як не платити штраф за іншого.

Також Знай.иа писав, Основи в кущах і розширені повноваження копів - що готує автомобілістам новий закон.