Стало відомо про те, що зараз виробляє на кордоні Закарпаття. Бійки та елітні авто без черги.

Таким чином, повідомляється, що на кордоні України з Угорщиною утворилися величезні затори. На КПП "Лежанка" застрягли мікроавтобуси, які їдуть з України в бік Угорщини.

Ситуація на КПП «Лужанка» загострена. Люди днями стоять в черзі на кордоні. Їде хто куди: Чехія, Італія, Угорщина. Люди їдуть, щоб заробити хоч яку копійку, аби прогодувати свої сім’ї. Україно! Такого кінця епохи бідності ти хотіла?

Geplaatst door Михайло Чокнадій op Zondag 9 augustus 2020

Черга там в кілька кілометрів, і люди можуть. Там стояти по кілька днів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Разом з тим, заробітчани і прості перевізники практично б'ються за місце в черзі, щоб проїхати трохи раніше.

При цьому, очевидці говорять про те, що так звані «елітні» автомобілі проїжджають без черги.

Ситуація на КПП "Луганська" лише загострюється, і на місце довелося викликати для патрулювання співробітників правоохоронних органів.

Зараз знаходжуся на КПП «Лужанка» черга з автомобілями в кілька кілометрів, люди чекають в черзі по кілька днів. Поліція яка тут чергє і повинна дивитися за правопорядком займається тим, що супроводжує без черги «круті» автомобілі до КПП. Справедливо, що хтось стоїть у черзі 2-3 дні, у жахливу спеку, без туалетів, з дітьми та літніми людьми, а хтось «крутий» на Ягуарі (не безкоштовно) проїжджає за 10 хв. Зверніть увагу, авто поліції на Київській реєстрації! Ці люди їдуть в Європу, точно не відпочивати. Люди їдуть, щоб заробити якусь копійку, аби мати можливість прогодувати свої сімї. В мене питання до Володимир Зеленський це такий ви обіцяли «кінець епохи бідності»? Це так ви повертаєте заробітчан додому? Мені соромно за свій вибір, мені соромно і сумно за мою принижену країну.

Geplaatst door Михайло Чокнадій op Zondag 9 augustus 2020

У мережі також почали публікувати перші відео з місця.

Нагадаємо, що в ніч на 9 серпня на пункті пропуску "Армянськ" з боку окупованого Криму зібралася черга в кілька сот осіб, охочих виїхати в Україну.

Про це повідомив лідер Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров на Facebook.

Причиною стовпотворіння стало рішення Кабміну України тимчасово обмежити перетин кордону з анексованим півостровом.

Нагадаємо, раніше "Не потрібно рипатися", - українців перестали пускати в Білорусь перед виборами.

Як повідомляв портал "Знай.иа", в окупованому Криму знайшли мертвим трирічного сина в'язня Путіна.

Також "Знай.иа" писав, що у нових правилах перетину кордону знайшли "тріщину": немає тестів - немає хворих.