Відомий український телеведучий Костянтин Грубич побував на Закарпатті і похвалився знайомством з кондитером зі Сваляви Павлом Гондой.

Костя Грубич Фото: соцмережа

Кулінар розповів виданню Mukachevo.net, що більше знайомий з телеведучим і раніше вони зустрічалися, щоб спробувати традиційні закарпатські страви. Цього разу Павло здивував Костянтина Грубича своїми тортами. Також не обійшлося без смачних страв закарпатської кухні.

Костянтин Грубич записав відео, в якому ознайомив громадськість із закарпатським кулінаром. Телеведучий закликав українців подорожувати по Україні та відвідати Сваляву і Боржаву, щоб насолодитися природою та смачними стравами.

Варто нагадати, що Карпати славляться своїм природним багатством і різноманітністю. Так нещодавно в Карпатах виявили гриб, який може налякати. Він росте у вигляді яскраво-червоної п'ятірні, що стирчала з землі, а коли в'яне перетворюється в муміфіковані пальці. Тому і отримав назву «Пальці диявола». Для України цей гриб дуже рідкісна рослина, тому він занесений в Червону книгу як зникаючий вид.

Знай писав, що в Карпатах грибники натрапили на жвавого оленя, який активно захищав власні володіння і територію. Молоде тварина стрибало і бодало прийшли в ліс чоловіків. Відео стало популярним в мережі, а оленя зіркою.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті випускники шкіл стануть багатими. Їм за відмінно складені тести на ЗНО виплатять кругленькі суми. У Мукачево школярі мають можливість отримати від 20 до 100 тисяч гривень за успішну здачу тестів зовнішнього незалежного оцінювання.