В Мукачеві школярі мають можливість отримати від 20 до 100 тисяч гривень за успішне складання тестів зовнішнього незалежного оцінювання.

Таку ініціатива в Мукачеві за рахунок освітньої програми втілюють з 2018 року.

Школярі мають шанс на здобуття стипендії від 20 до 100 тисяч гривень.

Система наступна:

  • стипендія в 20 тисяч за отримання 200 балів з одного предмету
  • стипендія в 50 тисяч – за 400 балів з двох предметів
  • стипендія в 100 тисяч – за 600 балів з трьох предметів

Нагадаємо, що учень сільської школи на Івано-Франківщині склав чотири тести Зовнішнього незалежного оцінювання на 795 балів із 800.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Про це повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook його вчителька.

Оля Абрам, вчителька Перегінської школи №1, написала пост, у якому поділилась усіма досягненнями свого учня, Люкляна Олександра: “Попередньо школяр зайняв 1 місце в II етапі олімпіад із фізики, астрономії і англійської мови та 2 місце з математики. Учень здобув на III етапі олімпіад 2 місце з астрономії та 3 місце із фізики і англійської мови. Учень, який був зарахований до команди учасників у всеукраїнській олімпіаді з астрономії, яка на жаль не відбулася через карантин.Учень, який отримав 3 місце в олімпіаді із астрофізики, яка проводилась онлайн. Але найголовнішим його здобутком стали бали на ЗНО -795 із 800. Так це гордість нашої школи!"

Очікувано, що учень, який так багато призових місць взяв на олімпіадах з точних наук, здавав ЗНО з них же: математику юнак здав на 200, а фізику на 196. Окрім цих дисциплін, учень отримав 200 балів з української мови та літератури і 199 балів з англійської мови.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Деякі репетитори нахабніють і відбирають бали в учасників ЗНО

Також портал «Знай.uа» писав, що Юні хмельничани взяли "золото" на ЗНО - ура, 200 балів

Також портал «Знай.ua» писав, що Київських школярів змусять зубрити Біблію

https://www.youtube.com/watch?v=_n8kzhbLJRc