Відійшов у вічність легендарний фольклорист та літературознавець Іван Сенько.

Про смерть Івана Сенька повідомили у соціальній мережі Фейсбук, пише Depo.Закарпаття.

Іван Михайлович Сенько (народився 26 травня 1937 в селі Келечин Міжгірського району Закарпатської області) — український фольклорист, краєзнавець і літературознавець.

Іван Сенько авторитетний закарпатський науковець, виховав не одне покоління випускників Ужгородського національного університету. Чоловік завжди легко знаходив мову зі своїми студентами та колегами.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, вчора, 23 липня, на 62 році життя помер доктор історичних наук, професор Ужгородського національного університету, заслужений працівник освіти України, член Національної спілки журналістів України, шеф-редактор «Панорама Медіа Групи» Василь Васильович Гарагонич.

Василь Гарагонич, фото: PMG
Василь Гарагонич, фото: PMG

Минулого року Василь Гарагонич відсвяткував 60-й ювілей. Він був відомим науковцем на Закарпатті, доктором історичних наук, професором кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства факультету туризму та міжнародних комунікацій Ужгородського національного університету.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Ужгороді померла легендарна професор і патріот - її знало все Закарпаття

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Тернополем поховали українського Енді Уорхола

Також «Знай.uа» писав, що У Львові помер священик легендарного храму святої Анни - з Богом у серці