У Мукачівській ЦРЛ ( зараз КНП ) - закривають гінекологічне відділення. Відділення закриють після 25 серпня. Всіх робочих повідомили про скорочення і вони підписали відповідні попередження про звільнення з посад.

Про те, що гінекологію закривають, – є і відповідний наказ №84 від 12 червня 2020 року «Про зміни в структурі КНП», пише Закарпаттня онлайн.

У наказі йдеться про закриття гінекології шляхом її об'єднання з хірургічним відділенням.

Медпрацівників відділення вже повідомили про скорочення, і вони підписали попередження про звільнення з посад. До того ж, їм заборонили розголошувати інформацію за межами медзакладу. В інакшому випадку на них чекає відповідальність.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами Євгена Мешка, потреба у об’єднанні гінекологічного відділення з хірургічним дійсно обґрунтована.

Вже стало відомо куди направлятимуть хворих жінок: у онкологію, гнійну та так звану чисту хірургію.

До слова, вже після утворення Мукачівської ОТГ кількість її жіночого населення сягатиме 120 тисяч. Де мають лікуватися жінки? Питання відкрите.

Ну а що буде з приміщенням гінекологічного відділення, нещодавно відремонтованого за кошти міста? Його просто законсервують. Як це вже зробили з урологічним корпусом.

Після публікації М-студіо про закриття гінекології –викликало велике обурення у користувачів соцмереж, і вже зранку – влада оправдовується, чи було б так , якби незабаром не було виборів – судіть самі.

Більше в сюжеті М-студіо:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Просять милостиню на зарплату – на Тернопільщині закрили лікарню, а медиків змусили жебрати

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Львовом сотні хворих на туберкульоз виганяють на вулицю - до вірусу може підключитися ще одна біда

Також «Знай.uа» писав, що В Україні масово скоротять лікарів, у МОЗ відповіли на болючі питання медреформи