Вчора, 23 липня, на 62 році життя помер доктор історичних наук, професор Ужгородського національного університету, заслужений працівник освіти України, член Національної спілки журналістів України, шеф-редактор «Панорама Медіа Групи» Василь Васильович Гарагонич.

Про це повідомляє PMG.

Минулого року Василь Гарагонич відсвяткував 60-й ювілей. Він був відомим науковцем на Закарпатті, доктором історичних наук, професором кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства факультету туризму та міжнародних комунікацій Ужгородського національного університету.

Василь Гарагонич, фото: PMG
Василь Гарагонич, фото: PMG

"За його плечима тисячі зустрічей, які впливали на долю багатьох особистостей і розвиток Закарпаття! Він був професіоналом своєї справи, відповідальним, чесним і справедливим! Василь Васильович за своє життя отримав безліч нагород за вагомий особистий внесок у розвиток інформаційної сфери Закарпаття, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм у своїй роботі. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким.Закарпаття його завжди пам’ятатиме! ",- висловлює щирі співчуття Іван Чубирко Голова Закарпатської регіональної організації політичної партії “Опозиційна плаформа – за життя”.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щирі співчуття рідним та близьким.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові помер священик легендарного храму святої Анни - з Богом у серці

Як повідомляє портал «Знай.uа» Помер легендарний директор заповідника, тварини його обожнювали

Також «Знай.uа» писав, що Пішов із земного життя український єпископ – "Всемилостивий Господь прийме серед дітей Своїх"