В Ужгороді двоє неповнолітніх хлопців викрали гроші і ювелірні вироби з приватного будинку.Поліцейські за кілька годин встановили і доставили до поліції крадіїв.

Про це повідомила пресслужба поліції Закарпатської області.

Як стало відомо, 20 липня, двоє підлітків проникли до приватного будинку у місті Ужгород, звідки поцупили гроші у сумі 3 тисячі доларів, 1 тисяча Євро та чотири найменування золотих виробів - сережки та ланцюжки. Крадіжка трапилась у період з 11.00 до 14.00 години - про це повідомили самі господарі будинку.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

На пошуки крадіїв негайно було орієнтовано поліцейських слідчо-оперативної групи відділу, працівників кримінальної поліції Ужгорода. Після проведення оперативно-розшукових заходів, перевірки відео з камер спостереження – причетних до злочину поліцейські встановили. "Героями" виявились двоє неповнолітніх ужгородців, віком 12 та 13 років.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як з’ясували правоохоронці, то хлопці через вікно проникли до першого поверху будинку, викрали цінності і втекли.

Неповнолітніх, які ймовірно причетні до злочину, разом з їхніми законними представниками доставили до відділку поліції. Частину викраденого , а це 800 Євро та два ланцюжки від них вилучили.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

За фактом злочину слідчі Ужгорода розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України – Крадіжка, вчинена з проникненням у житло. З юними порушниками Закону та їхніми батьками зараз працюють поліцейські, задля недопущення вчинення подібних злочинів неповнолітніми хлопцями у майбутньому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які здійснювали крадіжки в Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях

Як повідомляє портал «Знай.uа» у Дніпропетровської області поліція затримала грабіжника, який обікрав місцевий храм. Пробравшись в церкву, зловмисник вкрав всі цінності, включаючи мікрофон, належать храму, а також кошти, які пожертвували парафіяни

Також «Знай.uа» писав, що На Тернопільщині поліція розшукала нахабну злодiйку - обчистила молоду матір і дала драпака