В Ужгороді комунальник заснув просто на робочому місці після тяжкого робочого дня.

Відповідні світлини в соціальній мережі фейсбук опублікував місцевий житель Влад Сергеєв.

Так, стало відомо, що в Ужгороді дорожник заснув безпосередньо на вулиці, яку викладав бруківкою.

Місцевий житель проходячи повз однією з вулиць міста помітив цікаву картину, на тротуарі солодко став дорожник, який сам же і вкладав бруківку на цій ділянці дороги. Не довго думаючи, містянин вирішив сфотографувати сплячого дорожника. Зазначимо, що робочий акуратно ліг біля місця своєї роботи й просто заснув.

Фото: Влад Сергеєв


Імовірно, комунальник був у стані алкогольного сп'яніння, що заснув просто на посеред вулиці на дорозі. Наразі у підприємстві, яке виконує ремонт доріг на цій ділянці ніяк не прокоментували цей інцидент.

"Йшов 5 рік ремонту доріг...", — підписав свої фото автор.

Нещодавно, запорожці вирішили самостійно навести порядок у місті, раз влада нічого не збирається робити.

Таким чином, повідомляється, що запорожці вже втомилися чекати, поки міська влада схаменеться і почне наводити порядок у дворах. Багато місцеві жителі вже навіть почали брати ініціативу в свої руки, і роблять те, що повинні робити по суті комунальники.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так зробили члени ОСББ «Гагаріна 10». Вони власноруч за один день спорудили сміттєвий майданчик напівзакритого типу. Голова ОСББ Максим Охотин говорить про те, що майданчик вони робили спільними силами, так як кожен хотів би жити в чистому дворі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Києві у жінок посеред вулиці "відривають" найдорожче.

Українська столиця потерпає від нової хвилі зухвалих ограблений. З'явилася інформація, що у Шевченківському районі Києва, в чергову частину управління копів звернулася місцева мешканка і повідомила, що її обікрали на вулиці Велика Житомирська.

Як повідомляв "Знай.uа", українських студентів облапошили на 2 мільйони гривень.

Також Знай.uа писав, що у Києві голова Конституційного суду обібрали до нитки. За справу взялися правоохоронці.