Зухвале пограбування сталося днями на Закарпатті. Ніхто навіть уявити не міг, що навіть самий закоренілий злочинець зважиться на таке. Про кричущий випадок повідомляє видання "Новини Закарпаття".

Нічого святого не залишилося у зухвалого злочинця, який вирішив в селі Чабин, яке знаходиться в Мукачівському районі Закарпатської області, пограбувати будинок Б-га - православну церкву! Прибулим на місце події поліцейським не залишалося нічого окрім як зібрати всі докази, і молитися, щоб їм допомогли знайти злодія - слідів він майже не залишив.

Поки що особистість грабіжника не встановлена, або її просто не поспішають оголошувати, можливо, щоб не злякати, а можливо з метою уникнути самосуду, так як мешканці села обурені таким випадком - наскільки треба низько впасти, щоб грабувати церкву!

Трохи пізніше стало відомо, заради якої нагороди грабіжник пішов на такий смертельний гріх - він виніс із святого місця валюти, гривні, і навіть церковні принади. Так, правоохоронці після спілкування з персоналом церкви встановили, що, крім іншого, зникли ні багато ні мало 200 доларів, 2270 гривень, а також церковна чаша і хрест.

Більш того, зухвалий злодій порахував потрібним незаконно привласнити собі навіть дві прості церковні свічки - може, розумів, що такий гріх доведеться замолювати довго.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер слідству належить довгий розгляд і пошуки зухвалого злочинця, якому точно воздасться по заслугах.