На Закарпатті стало відомо про одну не критичну, але досить серйозну проблему - в цьому році умови, за якими жителі області можуть придбати всіма улюблені продукти, які ростуть тільки в літній сезон значно відрізняються від того, що було в попередні роки. Про це повідомляє видання uzhgorod.net.ua.

Так, виданню стало відомо про те, що на території Закарпатської області значно підвищилися ціни на різні види товарів, у тому числі на продовольчі. Через це підняття цін подорожчали також салатні овочі, які раніше місцеві жителі могли придбати за досить приємними низькими цінами.

За інформацією, наданою журналістам, на даний момент кілограм картоплі обійдеться любителям пюре і супів у 12 гривень. Однак, нажаль, місцевій зарпатській картоплі не пощастило - у цьому сезоні її майже немає, люди торгують привезеною.

Покупцям тільки й залишається, що чекати появлени на ринках українських фруктів і овочів,проте місцеві продавці у всьому звінувачують погоду: мовляв, із-за сильних нещодавніх потопів в регіоні урожай не зміг прорости. Тому людям доводиться ласувати закордонними привезеними фруктами, якість яких значно поступається якості вітчизняних.

За словами продавців, з-за такої несприятливої ситуации на ринку, у них значно впали продажі в порівнянні з тим же періодом минулого року.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще