Чергова спроба порушення закону і нажитися на сусідній державі сталась на пункті пропуску на кордоні з Румунією. Про цей інцидент повідомляє видання "Новини Закарпаття".

Так, стало відомо, що чоловік, який є громадянином України, незважаючи на всі наявні заборони і незважаючи на закони намагався перевезти в сусідню Румунию величезну партію контрабандних сигарет - аж 750 пачок! Навіщо румунам стільки сигарет - залишиться таємницею, однак прикордонники не оцінили альтруістичні бажання українського бізнесмена-початківця наситити нікотином сусідню країну, і вирішили, що даний вантаж не залишить територію країни. Сталося все на прикордонному пункті пропуску "Дякове", допомагали прикордонникам Мукачівського загону в проведенні операції військовослужбовці спедцпідрозділу "Дозор", разом вони припинили спробу налагодити канал контрабанди з сусідньою країною.

Більш того, служителям закону знадобилося залучити службового собаку, яка допомогла у виявленні правопорушника та його незаконного вантажу. Чудово навчений песик з легкістю виявив схованку, заздалегідь підготовлений горе-кур'єром у подвійному підлозі автомобіля. Прикордонники повідомляють, що для втілення свого плану в дію 46-річний українець використав мікроавтобус "Мерседес" 2010 року випуску, який був зареєстрований на території України.

За попередньою оцінкою експертів, загальна сума контрабандного вантажу склала близько півмільйона гривень. Сигарети і мікроавтобус були вилучені у власника до з'ясування всіх обставин.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, під Харковом контрабандист-лузер запросив прикордонників "на каву"