Нещодавно лікар Закарпатської обласної лікарні Богдана Булеза на своїй сторінці у Фейсбуці написала пост, в якому детально розповіла, що доводиться пережити тим, хто заразився страшним вірусом: за її словами, людина може самостійно прийти в лікарню за допомогою, але вже через пару годин не зможе вижити без кисню!

Чим так небезпечний коронавірус? Тим, що погіршення стану хворого може відбутися миттєво, кажуть медики. Непрогнозований перебіг хвороби - найбільше, чого варто побоюватися.

За словами Булезы, хворих вірусом не стає менше, швидкі з сиренами щодня привозять все нових і нових пацієнтів, а хтось приходить сам. "Хворі різні - з легкою формою, безсимптомні, або важкі киснезалежні", - говорить доктор.

Також Богдана Булеза додала, що найстрашніше те, що ніяк не можна спрогнозувати як буде протікати хвороба - "Людина приходить своїми ногами, а через пару годин її стан погіршується так, що їй з тяжкістю і задишкою даються мінімальні руху, її життя стає неможливим без використання кисневої маски".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Хворий тримає тебе за руку і запитує: "А чи доживу я до завтра?!", а ти не знаєш що відповісти... Кожен з лікарів намагається робити все можливе і неможливе!!!" - каже Булеза.

Також, за її словами, багато хто не вірить взагалі в існування вірусу. Лікар каже, що всі вже втомилися від карантину, і медики в тому числі, проте нагадує, що вірус все-таки існує, і він страшніше, ніж здається, і просить людей не нехтувати своїм здоров'ям і здоров'ям лікарів, і берегти себе.

Нагадаємо, Закарпатті ризикує сісти на жорсткий карантин

Як повідомляв Знай.uа, заразність Covid-19 виросла на 30% - мутації роблять свою справу: "Це початок..."

Також Знай.uа писав, що Моз анонсував важливу реформу: "Зробити за місяць..."

ч