На Закарпатті помер батько багатодітного сімейства з-за бездіяльності лікаря-реаніматолога. Він просто відмовився надавати допомогу пацієнту. Про це кричущий випадок розповіла Ліза Порташ на своїй сторінці в Facebook.

Трагічний інцидент стався в місті Виноградів. Батько 12 дітей звернувся в лікарню з нежиттю, а помер від задухи вже на наступний день. Жінка описала ситуацію і зазначила, що помер чоловік своїми ногами прийшов в лікарню і просив про допомогу. Коли йому стало зовсім погано, він благав покласти його в лікарню і допомогти, але лікар-реаніматолог Зейкан Ю. І. відмовив у допомозі без пояснення причин.

Ліза Порташ написала, що кожна людина може відчути себе погано і звернутися в лікарню, але з такими лікарями можна отримати відмову. Вона також написала, що не всі лікарі у Виноградові такі, як Зейкан. Є спеціалісти, про яких пацієнти відгукуються з добротою і теплом.

Крик душі про байдужість лікаря реаніматолога Зейкан Ю.І....... Хворий Варга І.В. батько 12- ти дітей своїми ногами пішов у лікарню, на другий день вечером йому стало важко дихати ,він сам просив, зі сльозами на очах благав, просив про допомогу,щоб його забрали в реанімацію,але п. реаніматолог Зейкан йому відмовив без причини...Чи може такий лікар займати посаду реаніматолог?????Кожен з нас може опинитися на лікарняному ліжку,а такими лікарями як Зейкан..... нам може бути відмовлено в допомозі.... Р.S. Не всі лікарі виноградівської лікарні такі, як Зейкан.Можу окремо сказати про порядність таких лікарів,яких можна назвати з великої букви.... і багато інших,але такі вчинки які робить Зейкан, перекреслюють порядність цих лікарів!!! Перебуваючи у великому розпачі,у неділю ранком ,зовсім не прийшло у голову зняти відіо, як вів себе п.Зейкан коли син запитав у нього,хай відповість чому не захотів допомогти батькові?????? Він виривав ручку на дверях і тікав,я з сином Віталіком не відпустили втекти і хоть трошки зробили відіо.Друзі,знайомі,а вас у мене дуже багато порядних людей по всьому світі,немогла викласти раніше, бо до сьогодні у великому стресі ,що ми бачили і чули від п.Зейкана,дуже мені боляче,що то все було на очах у дочки Делічки і сина Віталіка і мене тоже,то ж давайте друзі зробимо відомим цього(горе лікаря)......Діти,та жінка дякують,хто старався допомогти хворому,а Бог один все бачив.

Geplaatst door Лиза Порташ op Donderdag 9 juli 2020

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Далі жінка описала, що в розмові сина померлого з Зейканом не вдалося зняти на відео поведінку останнього. Вони не дале втекти лікаря від розмови і запитали на якій підставі загиблому чоловікові було відмовлено в допомозі. У ролику Ліза Порташ зазначила, що син та донька померлого приїхали за його дзвінком, щоб перевезти його в інше відділення. Як з'ясувалося, у чоловіка було ще й хворе серце. При цьому автор відео стверджує, що йому все ж намагалися допомогти в лор-відділенні, куди його поклали спочатку. Коли йому стало зовсім погано, то діти допомогли перевести його в інфекційне відділення.

Нагадаємо Знай повідомляв, що на тернопільщині відмовилися приймати в лікарню важко хвору жінку.

Знай повідомляв, що в Харкові з чорнобильської лікарні масово звільняються лікарі.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині чоловіка з гангреною і діабет вигнали з лікарні.