В Ужгороді неповнолітні жорстоко знущалися над твариною, замотавши її голову в поліетиленовий пакет.

Про це повідомляє інформаційний портал Перший com.ua.

Так, стало відомо, що у неділю, 5 липня, в Ужгороді біля Перечинського автовокзалу містяни помітили банду неповнолітніх ромів, які знущалися над собакою. Зазначається що діти викинули в смітник хвору тварину та замотали її голову в поліетиленовий пакет.

Очевидцям події вдалося зафіксувати одного рома


На щастя це помітили перехожі, тому їм вдалося зупинити цей злочин та врятувати тварину від малолітніх живодерів. Також очевидцям події вдалося зафіксувати одного рома, який був причетний до даного злочину. Всі інші втекли з місця пригоди.

Варто зазначити, що батькам слід роз'яснювати своїм дітям як варто поводитися з тваринами та іншими людьми. Такі розмови надалі можуть вберегти від подібних знущань над тваринами та зменшать рівень злочинності.

Нагадаємо, що в Дніпрі жінка стала володаркою крихітного бельчонка, якого додому принесла кішка.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Дніпрі шукають зниклих тварин.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай.uа писав, що в Новомосковську дівчина зловила болотну черепаху.