ужгородка Оксана Ажнюк розповіла, як пережила карантин і зараження коронавірусом. Дівчина до карантину працювала в Києві у сфері неформальної освіти. Поки вона була вдома у неї з'явився вихованець і досвід хвороби COVID-19.

Дівчина розповіла, що два місяці провела в будинку батьків. Оксана розповіла, що їй було добре тільки перші два тижні, коли прийшла втома від відпочинку захотілося активного життя. Вона почала бігати, щоб хоч якось змінити обстановку. Коли вона заразилася коронавірусом, то не виходила з дому взагалі. Оксана пояснила, що порятунком був двір будинку її батьків, які живуть у приватному будинку.

Дівчина зазначила, що у неї не було важких симптомів, про які говорять і пишуть у ЗМІ. Якби не тато, у якого тест підтвердив коронавірус, то вона б не подумала, що заразилася. Оксана описала свій стан, як легка ломота в тілі і температура не вище 37,2 градусів.

Оксана Аженюк Фото: Закарпаття.ні

Історія зараження всієї родини почалася з ослаблення карантину, коли її батько вийшов на роботу у дослідний інститут. У нього вже через кілька днів підвищилася температура. Він звернувся до лікаря і через день до них додому приїхала бригада, яка бере аналізи. Дівчина зазначила, що поставилася з усією відповідальністю до того, що у тата була підозра на коронавірус. Вона не виходила з дому поки не прийшов результат. Коли ж стало відомо, що тест позитивний, то вони перестали виходити за межі двору. Папа ізолювався в кімнаті, але все одно захворіли всі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Потім Оксана розповіла, що батьки і вона перенесли коронавірус відносно легко. Слабкість була трохи більше тижня, кашель і невисока температура. Медики прописали ліки, які перешкоджають розвитку пневмонії.

Під час хвороби всієї родини їм з продуктами і ліками допомагали друзі та знайомі. Вони вішали пакети з покупками на паркан і махали рукою в знак вітання. Виходили із самоізоляції довго через термінів отримання результатів повторних тестів і аналізів. Для перевірки стану сім'я здавала тести на 14 і 18 день хвороби.

Нагадаємо, Знай писав, що у Франції пасажири вбили водія, який не пустив їх в автобус без масок.

Знай повідомляв, що МОЗ України оновив "червоний список" країн.

Нещодавно Знай передавав, що карантин продовжено, а на трибунах порожні сидіння.