У селі Домбоки, що у Мукачівському районі Закарпатської області, 20-річний чоловік нехтуючи громадським порядком, взяв до рук вила та завдав чималої шкоди транспортному засобу швидкої медично допомоги.

Подія сталася вчора, 5 липня. Приблизно о 12:00 годині до поліції надійшло повідомлення про те, що правопорушник наніс механічні пошкодження на автомобіль медиків. На дзвінок одразу виїхала слідчо-оперативна група. В ході слідства було з’ясовано, що шкоди автомобілю, який приїхав на виклик, завдав місцевий мешканець.

Слідчими Мукачівщини було відкрито кримінальне провадження. Внаслідок протиправних дій та за фактом злочину, який вчинив чоловік, у поліції було розпочато слідство за ч.4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство.

Наразі вирішується питання про обрання порушнику запобіжного заходу. Тому на деякий час його помістили до ізолятора тимчасового тримання згідно зі статтею 208 КПК України.
Нагадаємо, раніше у Львові банда дебоширів влаштувала копам "веселу" ніч - захищали п’яного друга. Поліцію викликали люди, яким заважала п’яна компанія.

Також сайт Знай.ua писав, що двоє п’яних киян ломилися в кіоск із сухофруктами посеред ночі, пояснити свої мотиви чоловіки не змогли.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, киянин відбувся смішним штрафом за їзду по зустрічній смузі при копах, таке покарання обурило українців.

Як писав раніше сайт Знай.ua, п’яний киянин на мотоциклі намагався втекти від проблем і зламав ногу копу, чоловіка затримали на місці.