Споживачі ризикують отримати некоректні платіжки від "Київтеплоенерго". З чим це пов'язано, розповіли на facebook-сторінці комунального підприємства.

Українцям нагадали, що нарахування у платіжках залежать від того, чи вчасно були передані показники лічильників. Якщо цього не було, то сума буде розрахована за іншим принципом і споживачеві, ймовірно, доведеться заплатити більше.

Лічильник води / фото: скріншот Youtube
Лічильник води / фото: скріншот Youtube

"Якщо показання лічильників гарячої води не передані вчасно, згідно з чинним законодавством нарахування за гаряче водопостачання здійснюється за середнім об’ємом споживання квартири за останній рік", - застерегли споживачів.

Клієнтам "Київтеплоенерго" потрібно передавати показали з 5 числа до останнього дня місяця. Також ця процедура є обов'язковою для українців з бойлерами, в будинках яких передбачено централізоване гаряче водопостачання.

Популярні новини зараз
В Україні школи, лікарні та прості пенсіонери залишаться без інтернету: деталі "темного" податку Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Перші снігопади: українців попередили про погоду Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

Платежки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платежки за комуналку. Фото: скрін youtube

Показники можна передати через:

  • особистий кабінет на сайті Центру комунального сервісу;
  • особистий кабінет на сайті Київтеплоенерго;
  • телефон Call-центру: (044) 247-40-40, з моб.: (099) 247-40-40, (093)-247-40-40, (096) 247-40-40;
  • безкоштовна телефонна лінія: 0800404407;
  • додаток "Комуналка".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Київтеплоенерго" дали поради, як не замерзнути взимку у власній квартирі.

Також наш портал інформував, на мешканців багатоповерхівок чекає "льодовиковий період": тепла всім не вистачить – експерт.

Крім того, ми писали, швидше збирайте документи чи переплатите за воду: у Київводоканалі зробили заяву для українців.