Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками, а також для тих, хто користується послугами інтернет-провайдерів у сільській місцевості (а це можуть бути навіть прості дачі), є дуже важлива інформація.

Очікується, що близько 26% абонентів в українських селах можуть залишитись без доступу до інтернету.

Про це заявила народний депутат України Ніна Южаніна у своєму Telegram-каналі.

Доступ до Інтернету. Фото: скрін youtube
Доступ до Інтернету. Фото: скрін youtube

За її словами, це може статися через виведення провайдерів з-під спрощеної системи оподаткування. Южаніна також зазначила, що на даний момент послуги у сільській місцевості надає 1282 інтернет-провайдери. Вони забезпечують потреби у зв'язку як фізичних осіб, і шкіл, лікарень, сільських рад.

Популярні новини зараз
Старшокласникам оновили шкільну програму – вибору не залишать Не врятують навіть оновлені дані: кого з чоловіків примусово доставлять до ТЦК Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Перші снігопади: українців попередили про погоду
Показати ще

"До того ж малі інтернет-провайдери залишаються працювати у прифронтових зонах. Якщо там не буде доступу до українського інтернету, яку інформацію, звідки і про що матиме мешканці?", - додали депутат.

Публікація Ніни Южаніної, скріншот: Telegram
Публікація Ніни Южаніної, скріншот: Telegram

Також варто зазначити, що на сьогодні послуги у сільській місцевості надає 1281 постачальник (з 3039 загалом по Україні). Вони забезпечують потреби у зв'язку як фізичних осіб (домогосподарств), і суб'єктів господарювання, зокрема шкіл, лікарень, сільських рад тощо.

Нагадаємо, новий мікрокомп'ютер від Waveshare: схожий на флешку, але потужний, як комп'ютер.

Раніше повідомлялося, 5 кроків, як купити домен і запустити успішний онлайн-бізнес.

Також, "Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи.