Перехід різних регіонів "під крило" "Нафтогазу" викликає багато питань. У тому числі й питання нарахування спожитого газу.

Дедалі більше українців зазначають, що у платіжках компанії з'являються незрозумілі цифри.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Так, одна із споживачів газу звернулася з питанням до "Нафтогазу" на офіційній сторінці компанії. Жінку хвилює, де можна провести перерахунок нарахованих кубометрів, адже вони не сходяться із показниками.

За даними лічильника, у період з 27 січня по 31 серпня цього року спожито 6 кубів, а ось за даними сайту лише з 1 травня до серпня було спожито 50 кубів газу. При цьому всі показники передавалися вчасно. Споживачка вже зверталася до свого оператора ГРМ, але її направили до "Нафтогазу", а потім почалося замкнуте коло.

Популярні новини зараз
Не врятують навіть оновлені дані: кого з чоловіків примусово доставлять до ТЦК Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження Вже по 100 грн за кіло: супермаркети оновили ціни на картоплю, капусту, помідори та огірки Перші снігопади: українців попередили про погоду
Показати ще

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

У газорозподільній компанії відповіли, що всі обов'язки щодо нарахування покладено на облгаз. Тому жінці слід ще раз звернутися до них із відповідною заявою. Тоді оператор ГРМ змінить спожитий обсяг. У платіжках це відображатиметься лише після того, як облгаз передасть скориговані дані "Нафтогазу". Після цього працівники зроблять перерахунок платежів за особовим рахунком користувача. Це відбудеться у місяці, наступному після отримання відредагованих обсягів.

Коментар клієнтки Нафтогаз. Фото: скрін

Відповідь компанії. Фото: скрін

Нагадаємо, що українцям повернуть гроші за газ: постачальник звернувся із важливою заявою.

Раніше ми повідомляли, що готуйте не менше ніж 10 000 грн: "Нафтогаз" запропонував українцям оновити лічильники.