Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є відразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів відновили цінники на продукти із м'ясних відділів.

Українські споживачі можуть побачити зміни цін на м'ясні продукти за останній місяць. Зокрема, йдеться саме про різні види курячого м'яса, а також різні частини яловичого м'яса.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

М'ясні відділи на ринку, скиншот
М'ясні відділи на ринку, скиншот

Вартість курятини

Згідно з відкритою інформацією, куряче м'ясо загалом за місяць подорожчало. Ціна на куряче стегно зросла зі 105,44 грн до 108 грн за кілограм.

Популярні новини зараз
У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль" Міносвіти підтримало нові правила для учнів: що заборонять у школах Мобілізація набирає обертів: розшук ухилянтів буде посилено Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Куряча гомілка також додала в ціні – з 75,78 грн до 70,95 грн.

Вартість курячої тушки збільшилася незначно – з 84,21 грн. до 85,60 грн.

Найбільш помітно подорожчало куряче філе – з 167,36 грн до 171 грн за кілограм.

Ціни на курятину, скріншот: Minfin
Ціни на курятину, скріншот: Minfin

Вартість яловичини

Щодо яловичини, то ціна на гуляш трохи зросла – з 297,03 грн до 301,32 грн за кілограм. Вартість яловичих ребер залишилася без змін – 168,95 грн. Найвигідніша пропозиція у мережі "Ашан", тут кіло ребер продають по 152 грн.

Ціни на яловичину, скріншот: Minfin
Ціни на яловичину, скріншот: Minfin

Нагадаємо, супермаркети порадували обвалом цін майже на 30%: що подешевшало.

Раніше повідомлялося, доведеться віддати 270 грн за кіло: супермаркети оновили ціни на свинячий ошийок, грудинку та шашлик.

Також, мінус 30 грн у чеку: супермаркети різко знизили ціни на оселедець, скумбрію та коропа.