Популярні м'ясні продукти стрімко дорожчають і стають чи не делікатесом для українців, адже рівень доходу громадян переважно не змінюється. Скільки доведеться заплатити за сало, бекон та сосиски, показують дані порталу "Мінфін".

Продукти харчування ще більше б'ють по гаманцю простих українців, адже цінники в магазинах стають практично непідйомними. Зокрема не радують доступністю деякі м'ясні товари.

Мясні продукти. Фото: скрін youtube
Мясні продукти. Фото: скрін youtube

Ціни на сало

Вартість домашнього сала в українських магазинах поки залишається досить стабільною - від 189 до 279 гривні за кілограм, залежно від торговельної мережі. Середня ціна продукту та ж, що й у вересні – 234 гривні за кіло.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Батьківство не врятує від мобілізації: багатодітним українцям встановили нові вимоги Осінні канікули під загрозою: школярі відпочиватимуть за новими графіками По 4500 гривень на місяць: кому надали право на базову соцдопомогу Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку
Показати ще

Ціни на бекон

Бекон "Укрпромпостач" відчутно подорожчав. Середня вартість збільшилася у жовтні приблизно на 23 гривні – до 450,32 гривні за кілограм. При цьому в окремих супермаркетах цінник сягає 464,29 гривні за кіло.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін
Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Ціни на сосиски

Сосиски "Бащинський" філейні ще минулого місяця в середньому можна було купити по 225,23 гривні за кілограм. У першій половині жовтня середній цінник піднявся до 237,70 гривень за кіло.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, навіть консерви тепер дозволить собі не кожен: супермаркети приголомшили цінниками.

Також наш портал інформував, хліб, овочі, м'ясо та фрукти: як в Україні з жовтня зміняться ціни на головні продукти.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, сир – 500 грн, сметана – майже 50 грн: молочка перетворюється на дорогий делікатес.