Державний ПриватБанк вдвічі зменшив тариф на популярну послугу. За що клієнти зможуть платити менше, йдеться на офіційному сайті фінансової установи.

Клієнти "Привату" зможуть здійснювати міжнародні грошові перекази з удвічі меншою комісією. До 15 лютого 2025 року плата становитиме 1% від суми переказу, але не менше 50 гривень. Раніше комісія становила 2%, але не менше ніж 50 гривень.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

"Ми знизили вдвічі тариф для переказів із карток ПриватБанку на закордонні картки в Приват24! Тепер ви можете переказати кошти з валютної картки ПриватБанку на картку будь-якого банку світу, що підтримує технологію Р2Р, лише за 1% замість 2%", - йдеться в повідомленні.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

У фінустанові уточнили, що переклад можна здійснити як через мобільний додаток, так і через вебверсію "Приват24". Надіслати переказ можна лише з валютної картки ПриватБанку.

Мінімальна сума одного переказу становить 10 доларів США в еквіваленті, а максимальна сума – 29 999 гривень в еквіваленті. На місяць діє ліміт на перекази на закордонні картки у Приват24 – 100 тисяч гривень в еквіваленті.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк списав 12 тис. грн з рахунку військового, які мали піти на лікування та допомогу в окупації.

Також наш портал інформував, заблокують доступ до грошей: ПриватБанк звернувся із попередженням – зробіть це негайно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, 50 тисяч "випарувалися" за одну ніч: українці скаржаться на безпорадність ПриватБанку, поки шахраї лютують.