Графік навчального року 2024-2025 буде досить гнучким через воєнний стан, ймовірні відключення електроенергії, дистанційне навчання та інші обставини.

Незважаючи на всі труднощі, канікули для школярів ніхто не скасовував. Так, стали відомі орієнтовні дати, коли будуть відпочивати дітлахи.

Школа. Фото: youtube
Школа. Фото: youtube

Щоб учні та їхні батьки мали на що орієнтуватися та будувати плани, наводять такі періоди канікул:

  • Осінні: відпочити від навчального процесу діти зможуть відносно недовго – тиждень. Орієнтовно канікули триватимуть з 28 жовтня по 3 листопада;
  • Зимові: у зв'язку з новорічними святами школярам дадуть більше часу відпочити, приблизно – з 30 грудня до 10 січня 2025 року;
  • Весняні: аналогічно осіннім буде надано тиждень на відпочинок від навчального процесу – з 24 по 30 березня 2025 року;
  • Літні: традиційно найтриваліший відпочинок для учнів. Передбачається, що канікули триватимуть з 30 травня до 31 серпня 2025 року.

Діти в школі. Фото: кадр з відео
Діти в школі. Фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

Важливо, що точні дати канікул будуть визначатися в кожному навчальному закладі індивідуально, тому зазначені періоди є лише приблизними.

Батькам та школярам рекомендується уточнювати інформацію безпосередньо у класного керівника або на сайті школи.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, про звичну старшу школу можна забути: учням дадуть більше свободи вибору.

Також наш портал інформував, батьки бунтують проти 12 років навчання: коли діти будуть у школі більше і чому підлітків "відселять".

Крім того, ми писали, українським школярам у Польщі відкриють нову послугу – можна абсолютно безкоштовно.