Популярний у соціальних мережах український астрологічний експерт Влад Росс розповів, які події відбуватимуться в Україні найближчим часом, які зміни чекають на РФ, і хто може перемогти на виборах у США. За його словами, особливо у жовтні будуть дуже позитивні для України події.

Про це стало відомо завдяки величезному інтерв'ю Влада Росса для одного з українських видань.

Влад Рос. Фото скріншот з Youtube
Влад Рос. Фото скріншот з Youtube

Владе, розкажіть, що нас чекає цієї осені? Які ключові події відбуватимуться?

Відразу після 2 жовтня, сонячного затемнення, Марс розгорнеться. У цей період буде класний контрнаступ українських військ. Наші десантники можуть бути у Криму або ми несподівано прорвемося до Брянської області.

А найголовніше, що гасло "Шойгу, Герасимов, де снаряди?" стане більш актуальним, тому що у жовтні ми знищуватимемо всі російські склади. І навіть не отримавши добро від Байдена, Зеленський обстрілюватиме всією можливою зброєю РФ.

Популярні новини зараз
ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Також може статися подія, яка повністю переверне фронт та війну в Україні загалом. Не виключено, що росіяни самі почнуть залишати деякі наші території. Ми побачимо, що Україна, нарешті, почне перемагати. У жовтні ми покажемо всім свої залізні яйця.

До речі, наприкінці місяця у Росії буде зміна прем'єр-міністра. Та людина, яка переможе, і стане наступним президентом РФ після двійника Путіна.

Обстріли окупантів, скріншот: YouTube
Обстріли окупантів, скріншот: YouTube

Чи продовжить Росія найближчим часом нас обстрілювати?

Так, нещадно знищуватимуться Харків, Запоріжжя, Херсон, Кривий Ріг, Миколаїв, Суми. Найбільше прильотів буде багатоповерхівками. Також Росія може бити атомними станціями. Вони хочуть повністю залишити нас без світла, щоб ми жили у темряві.

Нещодавно був приліт біля Верховної Ради. Чи спробує РФ знову туди потрапити?

Навіть якщо й спробує, то в неї нічого не вийде, бо там стоїть гарне ППО. Крім того, там розташована нерухомість багатьох колишніх олігархів. Навіть деякі КДБісти володіють майном у центрі Києва. Тому їм не прикольно бити по своїй нерухомості. Це те саме, що бити по собі. А от ударити по Львову тактичною ядерною зброєю – це так. Може постраждати залізничний вокзал.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Незабаром відбудуться вибори до США. Хто може перемогти?

Варто розпочати з того, що Трамп сам себе закопує. Насправді хто виграє штат Пенсільванія, той і стане президентом. Оскільки Зеленський приїхав саме до цього штату, поряд із ним був губернатор Джош Шапіро. Вони там усюди ходили, показували, що дають робочі місця.

Загалом, різко зміниться система штату, тому більше голосів за демократів, ніж за республіканців. До речі, Трамп сказав, що ненавидить найголовнішу зірку Америки – Тейлор Свіфт. А хто ненавидить Тейлор Свіфт – той не може виграти вибори. У Пенсільванії його рейтинг впав. Це говорить про те, що швидше за все виграє Камала Харріс. Україну врятує жінка. Якщо раптом так станеться, що на виборах все ж таки переможе Трамп, то буде третій контрольний постріл - його остаточно вб'ють.

Нагадаємо, романтика літатиме у повітрі: кому із знаків Зодіаку варто готуватися до гарячих побачень у жовтні.

Раніше повідомлялося, "Росія здувається": індійський астролог назвав місяць, коли у оккупантів не залишиться сил на війну.

Також, астролог розповів, чи може Росія використовувати ядерну зброю і що їй за це буде.