Українці можуть отримати до 36 тисяч гривень фінансової допомоги. Ця програма підтримки реалізується Представництвом Естонської ради у справах біженців в Україні. Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

Програма спрямована на підтримку населення, яке постраждало внаслідок війни, а також ВПО, які повернулися додому після переміщення. Виплати надаються на запуск чи поновлення господарської діяльності.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Фінансова допомога спрямована на запуск або відновлення господарської діяльності у таких галузях: тваринництво, рослинництво, бджолярство, городництво, приготування продуктів харчування, надання послуг, пошив або ремонт одягу, ремесла тощо", - йдеться у повідомленні.

Розмір допомоги – від 26 000 до 36 000 гривень, які можна витратити на товари чи послуги, спрямовані на масштабування виробництва чи отримання прибутку.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Отримати допомогу можуть мешканці деяких громад у восьми областях України: Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Харківській та Черкаській.

Для отримання допомоги необхідно зареєструвати свою кандидатуру, заповнивши онлайн-форму.

Раніше портал Знай повідомляв, 21 000 грн на опалювальний сезон: терміни подання заявок змінили.

Також наш портал інформував, як отримати "зимову субсидію" від благодійників: на тверде паливо, комуналку та інші потреби.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, нова фінансова допомога для українок з дітьми та низьким доходом: умови отримання виплат.