І знову нова схема шахрайства, тепер Дніпром шириться продаж фейкових абонементів на паркування.

Паркомати у Дніпрі почали показувати дивну рекламу. Ці оголошення мають QR-код, який перенаправляє на нещодавно створений Telegram-канал. На каналі є лише одне повідомлення, що є явною ознакою того, що щось пішло не так. Департамент транспорту та інфраструктури Дніпровської міської ради попереджає, що це шахраї, які намагаються виманити гроші у довірливих автомобілістів. Ці люди не мають жодного відношення до офіційних операторів парковок у Дніпрі. Вони не мають права продавати справжні паркувальні талони.

Київ, машини, фото із соцмереж
Київ, машини, фото із соцмереж

Як же придбати справжній абонемент на паркування в Дніпрі? Є тільки чотири офіційні способи:

  1. Через застосунок "Parking Dnipro" – це швидкий і зручний варіант для тих, хто звик використовувати смартфон для різних послуг.
  2. Використовуючи QR-коди, які розміщені на знаках на самих паркувальних майданчиках – просто відскануйте код і оплатіть паркування.
  3. За допомогою додатка "UNIP" – ще один зручний спосіб, де все просто і зрозуміло.
  4. Через сервіс "Приват24" – популярний серед багатьох жителів міста банківський додаток, який дозволяє легко оплачувати послуги.

Інспектор паркування
Інспектор паркування

Популярні новини зараз
Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Звільнення із ЗСУ за власним бажанням: у Раді збираються прийняти важливий закон Мер Одеси Геннадій Труханов оформив паспорт РФ та банківську картку у лютому 2022 року: фото документів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Усі інші пропозиції – це обман! Тому будьте уважні, не ведіться на дешеві хитрощі аферистів і не віддавайте свої гроші злодіям.

Нагадаємо, це повинен знати кожен українець, сім перевірених способів уникнути штрафів на українських дорогах.

Водіям готують тотальну перевірку, штрафують кожного третього- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, коли паркуєтеся дивиться куди, розмір штрафів сягає вже 1700 грн.