Деякі категорії українців можуть оформити щомісячну матеріальну допомогу на оплату житлово-комунальних послуг у розмірі 300 гривень. Про це повідомляє Департамент соціальної політики Дніпровської міської ради.

У Дніпрі діє міська програма підтримки учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей. У її рамках передбачено й допомогу на оплату комуналки.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Хто може отримати допомогу:

  • учасники АТО;
  • особи, які брали участь у здійсненні заходів щодо забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях;
  • члени сімей загиблих (померлих) учасників АТО;
  • члени сімей загиблих (померлих) осіб, які брали участь у здійсненні заходів щодо забезпечення національної безпеки та оборони.

Соціальна допомога, скріншот: YouTube
Соціальна допомога, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Мобілізованим оголосили важливе нововведення Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Розмір допомоги – 300 гривень на місяць на одне домогосподарство.

"Розмір допомоги щомісячно становить 300 грн на одне домогосподарство. Допомога є безготівковою і перераховується підприємствам, що надають відповідні житлово-комунальні послуги", - йдеться у повідомленні.

Допомога надається для оплати:

  • опалення, гарячої та голодної води, каналізації, газу, світла;
  • послуг з утримання будинків та прибудинкової території;
  • витрат на керування багатоквартирним будинком, утримання ліфтів;
  • вивезення побутових відходів.

Для оформлення допомоги необхідно звернутися до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації з відповідною заявою та документами.

Раніше портал Знай повідомляв, майже 22 000 гривень на сім'ю: хто отримає виплати на підготовку до опалювального сезону.

Також наш портал інформував, як отримати "зимову субсидію" від благодійників: на тверде паливо, комуналку та інші потреби.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому.