Загальні квитанції на постачання та розподіл природного газу не доставлятимуться деяким побутовим споживачам.

Паперові платіжки перестануть надсилати українцям, які є клієнтами "Донецькоблгазу". Про це свідчить інформація на офіційній facebook-сторінці компанії.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Паперові рахунки за спожитий газ та його доставку перестають надсилати у Костянтинівській та Покровській громадах. Це пояснюють напруженою військовою ситуацією у регіоні та нестачею працівників "Укпошти" для адресної доставки кореспонденції.

Споживачів закликали платити за доставку газу на підставі попередніх платіжок.

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки
Показати ще

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

"Звертаємо Вашу увагу на те, що щомісячна вартість послуг розподілу незмінна з початку календарного року, тому просимо сплачувати послугу на підставі попередніх квитанцій", - йдеться у повідомленні.

Крім того, дізнатися про суму до оплати клієнти "Донецькоблгазу" зможуть, звернувшись за номером контакт-центру компанії: 0-800-100-104.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, безгрошів'я та грабіжницькі тарифи: кому допоможуть погасити борги за газ, світло та інші послуги.

Також наш портал інформував, розбіжності у розрахунках, заборгованість чи переплата: як уникнути казусів у комунальних платіжках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, збільшать тариф і запровадять додатковий платіж: осіння комуналка забере останні заначки.