Начало недели порадует нас ингрессией Меркурия в знак Девы — свою вторую обитель. Меркурий чувствует себя в этом знаке очень гармонично, демонстрируя лучшие свои качества.

Напружена квадратура Сонця та Юпітера 12 вересня змінить конструктивні тенденції початку тижня менш практичними та нестабільними.Завершить тиждень позитивний аспект Венери та Юпітера, який характеризується насамперед несподіваними успіхами, приємними подіями, подарунками та сюрпризами.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Основна подія у житті Риб буде пов'язана з партнерством, співпрацею, угодами, угодами, публікою – загалом, з іншими людьми. Якщо пощастить, буде вдала угода чи весілля. Якщо не пощастить, партнерство йтиме важко, Риби та їхні партнери будуть сперечатися, нові домовленості не відбудуться або вимагатимуть багато сил. Найкращі дні для партнерства – четвер, п'ятниця та неділя. Проблеми будуть у середу. У понеділок та вівторок Риби будуть примхливі та егоїстичні, вони думатимуть лише про себе. Зате в них підвищиться інтуїція і вони легко розглянуть справжню особу тих, хто знаходиться поруч. У суботу можна відпочити від спільних справ та присвятити день прогулянкам та спілкуванню зі знайомими.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Водолії будуть тривожитися. Причини для тривог у всіх будуть різні. Тиждень відноситься до того життєвого етапу, який буває раз на рік і приносить кардинальні зміни або зустріч із небезпеками. Звичайно, не треба боятися чогось зовсім страшного. Потрібно лише бути обережніше, ніж зазвичай, пам'ятаючи про підвищений ризик травм. Крім того, для такого часу природне пробудження давніх страхів та комплексів, тому він вважається ідеальним для звернення до психолога. Ну і, нарешті, третя риса цього тижня – можливість круто змінити життя у якійсь сфері, де давно хотілося, але не вистачало сил чи не давали обставини. Найрішучіші кроки треба робити у вівторок. У четвер же імпульсивність і необережність будуть найнебезпечнішими.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Козорогам на початку тижня краще кинути всі сили на справи, пов'язані з іншими країнами, далекою поїздкою, навчанням чи документами. У вівторок буде вирішальний етап, після чого вже навряд чи вдасться щось змінити. У середу та четвер можна буде відпочити вдома. У четвер компанію для відпочинку складуть запрошені у гості друзі. Друзі супроводжуватимуть Козерогів і у п'ятницю, але цей день краще присвятити веселому святу поза домом. Субота та перша половина неділі теж хороші для відпочинку, веселощів та розваг, а ще для побачень та для занять до душі, залежно від хобі конкретного Козорога. Найкінець тижня – час навести лад удома і в роботі, і подбати про самопочуття.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

У Стрільців основні події пов'язані з діловою сферою. Найважливіший ключовий момент роботи бажано намітити на вівторок: це час максимальної енергії. Потім можна лише підтримувати справу на досягнутому рівні. У середу та четвер не завадить відпочити. З п'ятниці до полудня неділі знову наваляться справи. Це прекрасний період для підбиття підсумків та наведення порядку. У неділю буде приплив сил. Починається тривалий, кілька місяців, період підвищеної активності. Збільшиться сексуальна енергія, і Стрільці відчують це вже в неділю – побільшає охочих познайомитися.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest

У Скорпіонів до неділі триває час підвищеної активності. Якщо є справи, для яких потрібно багато сили чи сміливості, краще намітити їх на цей період: потім поведінка стане розміренішою і спокійнішою, весь час будуть причини для зволікання, енергія йтиме на заробіток, активні дії вимагатимуть виключно фінансових питань. Якщо Ваші інтереси знаходяться в іншій галузі життя, поспішайте зайнятися справами зараз. Особливу увагу потрібно приділити друзям, спільним із ними планам, формуванню дружнього кола, спілкуванню з однодумцями та покровителями. Тут можливі найяскравіші та найважливіші події. Найкращі дні для цієї сфери життя – четвер та п'ятниця. У суботу довірте вирішення будь-яких питань іншим людям, а неділю подаруйте прогулянці з друзями.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Терези будуть товариські, рухливі і допитливі. Їм обов'язково захочеться поділитися зі світом своїми знаннями та переживаннями. Але при цьому вони не зможуть проводити у суспільстві багато часу. Їм доведеться бувати наодинці тому, що вони розумітимуть, що не все треба робити на увазі, деякі справи потребують тиші. У вівторок та середу обставини змусять їх до спілкування чи поїздки. А в середу та четвер вони отримають підтримку у цих справах. У п'ятницю буде тривожний настрій, прокинуться сумніви та страхи. У суботу не вдасться домовитись про співпрацю. Натомість неділя порадує активністю, надлишком сил та енергії, покращенням самопочуття та зростанням сексуального бажання.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Якщо Діва вже відзначила свій день народження, Сонце подарує їй оптимізм та фізичну фортецю, а якщо день народження ще попереду, то самопочуття може бути неважливим. Венера посилює потяг до краси, жагу до кохання і бажання бути красивими. У понеділок та вівторок невдалими будуть покупки та фінансові рішення. У середу буде складно порозумітися з діловими та особистими партнерами. Крім того, не варто йти до салону краси. У четвер і п'ятницю корисні прогулянки і взагалі більше руху. Також дні хороші для навчання, читання лекцій та спілкування. Неділя ідеальна для побачень та творчих занять.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Левам усі і скрізь будуть раді, вони матимуть авторитет (іноді незаслужений). Якщо Лев зацікавлений у реалізації своїх талантів, для цього перед ним будуть відкриті потрібні дороги. Крім того, Львів цікавитимуть питання матеріального світу: заробіток, прибутки, придбання. Тиждень принесе зростання доходів чи зарплати, велику покупку, подарунок. У понеділок та вівторок настрій буде тривожним. У вівторок багато імпульсивно, під впливом хвилинного бажання, візьмуть кредит, вкладуть кудись гроші або дадуть їх у борг. Середа та четвер дуже гарні для спілкування, навчання, читання лекцій, знайомств та поїздок. У четвер та п'ятницю пощастить у фінансових питаннях та покупках. У суботу не слід забувати про роботу, а неділю можна подарувати друзям.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Ракам цей тиждень запам'ятається як метушливий, насичений подіями та напружений. Це буде особливо помітно за великою кількістю спілкування та пересування – у цей день Раки будуть рухливі, контактні та непосидючі. Середа та четвер нагадають Ракам про роботу. Вони будуть зайняті питаннями кар'єри, роботи та бізнесу, спілкуванням з начальством. З п'ятниці до полудня неділя більша частина часу піде на спілкування з друзями та думки про друзів. Захочеться відчути підтримку однодумців, взяти участь у колективній роботі. А залишок неділі Раки проведуть вдома і набиратимуть сили наступного тижня.

Близнюки

Близнята, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Близнята, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Близнюків мало цікавитимуть соціальні аспекти життя. Вони будуть зайняті домашніми та особистими справами, хобі, любов'ю, спілкуванням з дітьми, допомогою членам сім'ї. На деяких чекає яскрава подія будинку: новосілля, свято, покупки для дому, гості. Для деяких яскравішими будуть враження від відпочинку та розваг поза домом, від побачень та різних культурних заходів. У вівторок та середу будуть проблеми з відпочинком. Краще не ходити на побачення. Вони запам'ятаються, але у негативному ключі. Якщо якісь негаразди трапляться, можливість вийти з них без втрат з'явиться в середу та четвер. Ще один не найприємніший день – субота. Він пов'язаний із раптовим порушенням планів. І тільки в неділю після полудня у Близнюків підніметься настрій і захочеться щось робити.

Телець

Телець, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Телець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Тельців чекає відпочинок, свята та розважальні заходи, творче самовираження, спілкування з дітьми та побачення. Понеділок хороший для зустрічі і, вибачте, п'янки з друзями. У вівторок друзі також вимагатимуть часу на спілкування, але вже більше на ділові теми. У середу у Тельців зірветься відпочинок через зміну планів у друзів. Отже, цей день і четвер більшість Тельців проведе на самоті. З п'ятниці до полудня неділі корисно доглядати зовнішність, займатися різними дрібними справами, які Вам подобаються, і висловлювати себе у творчості. Неділя – чудовий день для кохання, відпочинку за кордоном, гастролей та виступів.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Овнам понеділок та вівторок найбільше підходять для лікування та відвідування лікарні та для самотньої роботи над останніми штрихами важливого проекту. У середу та четвер у Овнів буде багато сил та оптимізму. У ці дні буде легше, ніж іншим часом, заявити про себе. Мінуси цих днів – у надмірній зацикленості на собі, а вранці четверга – ще й у надто екстравагантних реакціях на звичні дрібниці. П'ятницю треба присвятити матеріальному світу: грошам та покупкам. Можна знайти одноразове підробіток. Субота – дуже складний день для співпраці. Буде розлад у вже існуючих партнерських відносинах, ділових та особистих, а нова співпраця не вийде. У неділю Овни відчують приплив сил та активності.

Нагадаємо про гороскоп на вересень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Овнів, стара проблема Близнюків та суперечки Скорпіонів.

Раніше ми повідомляли, що не осінь, а казка: 4 знаки Зодіаку, яких викупає в щасті восени-2024.