Водогрійна котельня, одне з найбільших джерел тепла в Києві, проходить капітальний ремонт.

Оновлення котла необхідне для забезпечення теплом понад 5 000 будинків та соціальних об'єктів столиці. Ремонт допоможе підвищити надійність роботи котла висотою близько 30 метрів. Це особливо важливо під час опалювального сезону. Про це повідомляє енергетична компанія "Київтеплоенерго".

Співробітник "Київтеплоенерго". Фото: скрін youtube
Співробітник "Київтеплоенерго". Фото: скрін youtube

Фахівці компанії замінюють старі елементи котла, зокрема, екран, який складається з сотень труб, по яких циркулює теплоносій. Загалом буде замінено близько 2 000 квадратних метрів поверхні нагріву. Робітники вже демонтували старі компоненти, вирізали старі труби, провели розблокування та зварювальні роботи. Після цього вони встановлять нове футерування котла з вогнетривкої цегли та проведуть технічне обслуговування пальників та іншого обладнання.

Комунальники / фото: Київтеплоенерго
Комунальники / фото: Київтеплоенерго

Популярні новини зараз
Комуналка б'є по кишенях: за що можуть забрати квартиру у боржників ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

За інформацією "Київтеплоенерго", у рамках підготовки до опалювального сезону у місті також проводяться ремонтні роботи на понад 150 джерелах тепла: Ремонтують понад 200 котлів, діагностують та обстежують димові труби, оновлюють насосне обладнання.

Нагадаємо, за світло ви платите більше ніж потрібно, українців попередили про електроенергію.

Контролери із "Київтеплоенерго" навідаються у кожну оселю, анонсовано масштабні перевірки- більш детально на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, опалення взимку може і не бути, киянам дати тривожний прогноз.